Vector (2)

Detta är vad Fyrklöverskolan Hedemora hade att säga om Solfilmsmontage Dalarna

Vector (2)
citat-orange-upp-och-ner

Solfilmen har verkligen hjälpt oss inte bara med värmen utan också som nämnt tidigare insyn, arbetsmiljö och klimat. Vi är Supernöjda!

citat-orange
Vector (3)
Ikon-somo-7
Varför kontaktade ni Solfilmsmontage Dalarna?

Vi tog kontakt med Solfilmsmontage då vi tidigare testat markiser och mörkläggningsgardiner som blev förstörda snabbt, vi testade även att sätta solfilm själva på fönstren där vi behövde insynsskydd och även för att ta bort en del av värmen. Vi köpte då dessa själva av en vanlig handlare. Detta med resultat att det blev mörkt i klassrummen och precis lika varmt som tidigare, inte heller speciellt snyggt. Vi fick tips om ”ordentlig” solfim och kontaktade Solfilmsmontage.

Asset 29
Vilken solfilm valde ni?

Neutral 35

Asset 30
Hur många fönster gjordes?

34

Ikon-somo-9
Hur blev resultatet?

Vi är över förväntan nöjda. Eleverna på skolgården blir inte distraherade av eleverna i klassrummen då man inte ser in på samma sätt som tidigare, dock ser man lika bra ut. Temperaturen är behaglig i klassrummen så fönstren kan vara stängda under lektionstid. Vi upplever inte att klassrummen är mörkare och eleverna blir inte bländade av solen, vi behöver inte använda gardinerna som tidigare skyddat. Man kan inte se på fönstren att det sitter solfilm så estetiskt är det också perfekt!

Ikon-somo-13
Skulle ni rekommendera Solfilmsmontage Dalarna till en vän?

Absolut, det har blivit ett helt annan arbetsmiljö på skolan och vi rekommenderar starkt att sätta solfilm om man går i tankar om att montera markiser eller har en för varm inomhusmiljö eller mycket insyn. Slippa krångla och veva upp och ner, och sen byta ut dem efter kort tid när väder och vind tagit dem. Solfilmen har verkligen hjälpt oss inte bara med värmen utan också som nämnt tidigare insyn, arbetsmiljö och klimat. Vi är Supernöjda!