Vilken solfilm passar för ditt hus i Dalarna?

Bor du i Dalarna är solfilm ett utmärkt alternativ till andra former av solskydd eftersom den dels utför sin uppgift mycket väl men även tillför många andra positiva egenskaper som gör att solfilm på fönstren blir mer lönsamma i längden. Läs mer om hur du hittar rätt solfilm här.

Att välja solskydd för din fastighet

När du ska välja solskydd för din fastighet finns det ett flertal olika lösningar att välja mellan som exempelvis persienner, lameller eller markiser. Dock är det inget solskydd som kan erbjuda lika många positiva egenskaper som solfilm och därför har det idag blivit populärt att montera det på sina fönster hemma och på sitt kontoret. Om du vill få hjälp med att välja rätt solfilm för ditt hus i Dalarna kan du kontakta oss på Solfilmsmontage Dalarna som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna.

Att välja rätt solfilm för din fastighet

Idag utvecklas solfilm utifrån forskning och med avancerad teknik vilket möjliggör dess unika egenskaper. När du ska sätta fönsterfilm på din fastighets fönster finns det därmed ett stort utbud att välja mellan som har olika egenskaper beroende på vilka behov du har.

Solfilm för ljus och värmereducering

Många som bor i Dalarna väljer att montera solfilm för att slippa starkt solljus och för att stänga ute värmen. Med en effektiv solfilm kan man sänka temperaturen med upp till 10 grader i fastigheten under varma soldagar. Solfilm reducerar även den farliga UV-strålningen med upp till 99 % vilket även bidrar till att du slipper få din inredning blekt. Med solfilm på fönstren får fönstren en bra isolering som reducerar värmeförluster under vintertid, vilket innebär att du också gör en del energibesparingar.

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm är en film som finns i olika säkerhetsklasser och som används för att förstärka fönster så att de blir mer hållfasta men också så att det inte far iväg splitter om ett fönster går sönder. Fönsterfilm gör även att det blir svårare att slå sönder ett fönster vid exempelvis ett inbrottsförsök. Denna solfilm kan man använda både hemma och på kontoret och förekommer i allt från glasklar till mörkt tonad, beroende på vilka andra egenskaper man vill ha som exempelvis skydd mot värme, solljus och insyn.

Låt oss sätta solfilm på ditt hus i Dalarna

Vi hos Solfilmsmontage Dalarna är specialister på solfilm och kan erbjuda dig fönsterfilm för fastigheter men även hjälpa dig att tona rutor på ditt fordon. Våra solfilmsmontörer är certifierade av ett flertal solfilmsleverantörer på marknaden vilket innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs med högsta kvalitet. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina fönster, diskutera dina önskemål och bistå med konsultation. Därefter kan vi överlämna en offert med ett rättvist pris.